22
06
'23

Nieuws van OPBR

Op maandag 19 juni zijn Olaf van Dijk en Jennifer Verbaan-Thoen naar de bijeenkomst geweest van de OPBR. We hebben uit deze bijeenkomst drie punten die wij met jullie willen delen. 
 
Welke ondernemer verdient De Groene Pluim 2023?
Elk jaar reikt de gemeente een duurzaamheidspluim uit. Die gaat naar een inwoner of een organisatie die zich inzet voor de verduurzaming van de gemeente en die anderen inspireert en activeert om hetzelfde te doen. Vanaf dit jaar doen ze het net even anders en daar hoort ook een andere naam bij. Met de Groene Pluim willen ze ondernemers en bedrijven die vooruitlopen op het gebied van duurzaamheid, in het zonnetje zetten.
Ken of ben jij die persoon of dat bedrijf dat De Groene Pluim verdient? Klik dan op de link voor meer informatie en om je in te schrijven.

https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/welke-ondernemer-verdient-de-groene-pluim-2023 


Verduurzamen als ondernemer
Voor veel ondernemers zijn de twee grote knelpunten om te verduurzamen: tijd en gedoe. Tijd om zich te verdiepen in de mogelijkheden en gedoe om alle subsidies en vergunningen te regelen. Het Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland (SEB-MH) helpt die obstakels weg te nemen. Mocht je als bedrijf willen verduurzamen neem dan zeker een kijkje op hun website voor meer informatie:  https://seb-mh.nl/
 
 
OPBR Duurzaam
Het doel van OPBR Duurzaam is het bedrijfsleven van Bodegraven-Reeuwijk zo effectief en efficiënt mogelijk een zo groot mogelijke bijdrage te laten leveren aan de verduurzaming van de bedrijven in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Kortom: Bodegraven-Reeuwijk Duurzaam maken.Samenstelling OPBR Duurzaam
In OPBR Duurzaam hebben negen personen zitting, te weten Ronald Schilt (voorzitter), Jorden Oostdam, Eef Verkleij, Arjan van Esveld, Marco Pfaff, Arjen Lok, Jan Bouwens en Sander van Alten (gemeente Bodegraven-Reeuwijk).
De leden van de Stuurgroep hebben zelf allen ervaring met duurzame bedrijfsvoering, zij het niet allemaal op dezelfde schaalgrootte. Dat is een bewuste keuze, de bedrijven in onze gemeente zijn immers ook heel gemixt in grootte en bedrijvigheid. De stuurgroep wil ondernemers gericht informeren over de kansen die zij hebben om bij te dragen aan een duurzaam Bodegraven-Reeuwijk.Nu denken wij dat er misschien ook wel leden zijn van Platform-Z die hierin iets willen of kunnen betekenen. Daarvoor deze oproep om eens aan te sluiten bij zo’n vergadering of symposium. Heb je interesse? Mail dan met Jennifer ( jennifer@platform-z.nl) voor meer informatie.

Heb jij een nieuwtje, laat het ons weten!

Mastermind je mee?

Laat je inspireren door elkaar. Mastermind groepen komen regelmatig samen rondom een ondernemersthema naar keuze. Doe ook mee!

De Leden

Benieuwd naar de slimme, professionele ‘Platform-Z’-parels? Ze profileren zich op de leden-pagina.

Word ook lid!

Platform-Z? Ja, Platform-Z! Daar wil jij bij horen. So let’s boost your business en word ook lid! 

Lustrumfeest, Platform-Z 10 jaar!

We vieren dat Platform-Z 10 jaar bestaat! En dat met een waar feestje! Later meer informatie.

Netwerkavond voor leden

Deze avond gaan we je stimuleren om zaken met elkaar te doen.

Lustrumfeest, Platform-Z 10 jaar!

We vieren dat Platform-Z 10 jaar bestaat! En dat met een waar feestje! Later meer informatie.

BBQ

met de ALV

 

Najaarsmarkt

2022

Onze

leden

Matthja

ontvangt

een lintje

Pitchen

Lekker eten

tijdens de

KerstDINCH

Contact

PLATFORM-Z

Bodegraven-Reeuwijk-
Nieuwerbrug-Driebruggen-Waarder

 
06 49 90 40 23

info@platform-z.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

© 2013 - 2023 Platform-Z | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf