BosLeds

Erik Bos
Prins Bernhardstraat 74
3466LV Waarder

Telefoonnummer: 0633106484

KvK-nummer: 24436469
Branches:
Adviesbureau, Detailhandel, Duurzaamheid, Groothandel, Zakelijke dienstverleningBosLeds helpt bedrijven, instellingen en particulieren om hun panden te verduurzamen m.b.t. verlichting. Vanuit de mensen of dieren die de ruimtes gebruiken en de activiteiten die in die ruimtes plaatsvinden kunnen wij beoordelen waaraan de verlichting en elke schakeling moet voldoen. Hier uit volgt ons advies dat zowel op de korte als de lange termijn financieel aantrekkelijk is.

Onze adviezen gaan desgewenst gepaard met een uitgebreide projectcalculatie. Hierin kunt u o.a. van elke ruimte precies zien hoeveel armaturen van elk type er worden toegepast, wat het energieverbruik is, hoe lang ze naar verwachting mee gaan en hoe ze geschakeld worden. Verder wordt indien van toepassing een vergelijking gemaakt met de bestaande verlichting of een alternatieve oplossing en dan kunt u zien wat de verwachte terugverdientijd of het break even point is. Verder ziet u de Total Cost of Ownership, de CO2 uitstoot en het totale geïnstalleerde vermogen.

Als onderdeel van het lichtadvies kunnen wij indien gewenst een lichtberekening maken. Dit doen wij in Dialux. Hiervoor wordt de ruimte in 3d nagetekend en met behulp van de lichtberekeningsbestanden van de fabrikant krijgt u een behoorlijk accurate voorspelling van de lichtverdeling en hoeveelheid in de ruimte.

De oplossingen zoals wij die adviseren kunt u bij BosLeds aanschaffen. U kunt er zeker van zijn dat wij voor u de oplossing met de beste prijs – prestatie verhouding hebben geselecteerd. Wij zijn goed op de hoogte van het actuele aanbod van alle betrouwbare aanbieders in Nederland en doordat wij veel producten in ons eigen meetlaboratorium testen, zijn de risico’s op “slechte” producten tot een minimum beperkt.

BosLeds heeft de beschikking over een eigen meetlaboratorium waar wij voor ons zelf, maar ook voor verschillende verlichtingsfabrikanten, importeurs, installatiebedrijven en eindgebruikers lichtbronnen en verlichtingsarmaturen testen. Wij kijken dan naar de samenstelling van het licht, de warmtehuishouding en het gedrag van het product op het elektriciteitsnet. Hierdoor wordt de kans voor u op een miskoop tot een minimum beperkt. Vanzelfsprekend werken wij alleen met producten die goed uit de testen zijn gekomen en goede garantievoorwaarden hebben.

Wij kunnen u ook ondersteunen bij tenderprojecten, zonder zelf een aanbieding te doen. U maakt dan optimaal gebruik van al onze actuele kennis en loopt niet het risico op belangenverstrengeling.

Wij kunnen ook onafhankelijke lichtmetingen verzorgen. Hiermee is voor beide partijen duidelijk of de verlichting voldoet aan de in het bestek of in de normen gestelde eisen.

In alles wat wij doen staat onze opdrachtgever voorop, maar streven wij er ook naar om onze duurzame ambities te verwezenlijken. Wij brengen People, Planet en Profit met elkaar in balans.


Hét netwerk van zelfstandige professionals
in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Mastermind je mee?

Laat je inspireren door elkaar. Mastermind groepen komen regelmatig samen rondom een ondernemersthema naar keuze. Doe ook mee!

De Leden

Benieuwd naar de slimme, professionele ‘Platform-Z’-parels? Ze profileren zich op de leden-pagina.

Word ook lid!

Platform-Z? Ja, Platform-Z! Daar wil jij bij horen. So let’s boost your business en word ook lid! 

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

Alv met Bbq en bestuurswissel

Onze jaarlijkse ALV bij de Hortus Populus in Bodegraven.

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

BBQ

met de ALV

 

Najaarsmarkt

2022

Onze

leden

Matthja

ontvangt

een lintje

Pitchen

Lekker eten

tijdens de

KerstDINCH

Contact

PLATFORM-Z

Bodegraven-Reeuwijk-
Nieuwerbrug-Driebruggen-Waarder

 
06 42 66 50 06

info@platform-z.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

© 2013 - 2024 Platform-Z | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf