Creaties van Thoen

Jennifer Thoen
Steenbakker 12
2415CH Nieuwerbrug a/d Rijn

Telefoonnummer: 0628293012

KvK-nummer: 66221277
Branches:
Bestuur Platform-Z, Grafisch & media, Marketing & reclameIn 2009 heb ik mijn opleiding tot Grafisch Vormgever aan het Grafisch Lyceum Utrecht succesvol weten af te ronden en ben daarna 7 jaar lang voor een werkgever in diezelfde industrie werkzaam geweest. In die jaren heb ik op eigen initiatief een aantal cursussen gevolgd, waaronder een cursus 'Regie, Camera en Montage' in Amsterdam. Dit om mijn interesse en kennis voor film en montage te vergroten, maar ook met de gedachten later een eigen bedrijf te starten. Verder heb ik een privécursus 3D animatie in Maya gevolgd om 3D ontwerpen te kunnen maken en om meer te leren over 3D animatie. 

De naam 'Creaties van Thoen' heb ik in die tijd bedacht en is nooit meer veranderd. In 2016 heb ik de knoop doorgehakt en startte als zelfstandig ondernemer met mijn ontwerpstudio 'Creaties van Thoen'. Hiernaast ontwikkelde ik Thails Stories. Een serie verhalen en filmpjes voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hierin kon ik mijn creativiteit als illustrator en animator kwijt. Na dit avontuur wilde ik mij toch meer gaan focussen op het klantencontact en het grafische ontwerp en heb mij daar volledig op gefocust. Al snel kwamen de opdrachten binnen! 

Mijn werk als grafisch vormgever en illustrator voer ik vooral uit binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Maar ik heb ook klanten uit andere plaatsen in Nederland. Dit maakt het werk veelzijdig en creatief. In mijn werk sta ik voor kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Ik luister goed naar de wensen van de klant en kom daarbij met ideeën om het bedrijf beter te maken of meer op te laten vallen. Op mijn website zijn vorige projecten en ontwerpen te bekijken zodat je een idee hebt wat ik kan maken. Maar elk project is anders en elke klant heeft weer andere wensen dus schroom niet om contact op te nemen en te kijken wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen!

Video's

Hét netwerk van zelfstandige professionals
in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Mastermind je mee?

Laat je inspireren door elkaar. Mastermind groepen komen regelmatig samen rondom een ondernemersthema naar keuze. Doe ook mee!

De Leden

Benieuwd naar de slimme, professionele ‘Platform-Z’-parels? Ze profileren zich op de leden-pagina.

Word ook lid!

Platform-Z? Ja, Platform-Z! Daar wil jij bij horen. So let’s boost your business en word ook lid! 

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

Alv met Bbq en bestuurswissel

Onze jaarlijkse ALV bij de Hortus Populus in Bodegraven.

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

BBQ

met de ALV

 

Najaarsmarkt

2022

Onze

leden

Matthja

ontvangt

een lintje

Pitchen

Lekker eten

tijdens de

KerstDINCH

Contact

PLATFORM-Z

Bodegraven-Reeuwijk-
Nieuwerbrug-Driebruggen-Waarder

 
06 42 66 50 06

info@platform-z.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

© 2013 - 2024 Platform-Z | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf