ICT3Bruggen

Emal Raiz
Kerkweg 44 A
3465JK Driebruggen

Telefoonnummer: 088 876 89 25

KvK-nummer: 673 125 86
Branches:
Grafisch & media, ICT / IT, Zakelijke dienstverlening
Welkom bij ICT3Bruggen, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten. Wij zijn gepassioneerd om bruggen te bouwen tussen jouw bedrijf en de technologische vooruitgang, waardoor je organisatie kan gedijen in het digitale tijdperk.

Ons team van experts is gespecialiseerd in diverse gebieden, met een focus op werkplekbeheer, webdesign, Microsoft 365 en Cloudsecurity. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een professionele online aanwezigheid, een gevestigd bedrijf dat zijn IT-infrastructuur wil optimaliseren, of een onderneming die strengere beveiligingsmaatregelen nodig heeft, wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden.

Met ons werkplekbeheer zorgen we ervoor dat jouw werkomgeving soepel en efficiënt draait, met minimale downtime en maximale productiviteit. Onze webdesignservices helpen je om een indrukwekkende online aanwezigheid op te bouwen die jouw merk vertegenwoordigt en klanten aantrekt. Dankzij onze expertise op het gebied van Microsoft 365 kunnen we je helpen om optimaal gebruik te maken van de krachtige tools en mogelijkheden die dit platform biedt, waardoor samenwerking en communicatie binnen je organisatie worden verbeterd. En last but not least, onze Cloudsecurity-oplossingen bieden een robuuste verdediging tegen cyberdreigingen, waarbij de gegevens van jouw bedrijf veilig worden gehouden in de digitale omgeving.

Bij ICT3Bruggen streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je IT-doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.


Hét netwerk van zelfstandige professionals
in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Mastermind je mee?

Laat je inspireren door elkaar. Mastermind groepen komen regelmatig samen rondom een ondernemersthema naar keuze. Doe ook mee!

De Leden

Benieuwd naar de slimme, professionele ‘Platform-Z’-parels? Ze profileren zich op de leden-pagina.

Word ook lid!

Platform-Z? Ja, Platform-Z! Daar wil jij bij horen. So let’s boost your business en word ook lid! 

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

Alv met Bbq en bestuurswissel

Onze jaarlijkse ALV bij de Hortus Populus in Bodegraven.

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

BBQ

met de ALV

 

Najaarsmarkt

2022

Onze

leden

Matthja

ontvangt

een lintje

Pitchen

Lekker eten

tijdens de

KerstDINCH

Contact

PLATFORM-Z

Bodegraven-Reeuwijk-
Nieuwerbrug-Driebruggen-Waarder

 
06 42 66 50 06

info@platform-z.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

© 2013 - 2024 Platform-Z | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf