Verzamelgebouw Reeuwijk

Johan de Haas
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk

Telefoonnummer: 0629043129

KvK-nummer:
Branches:
Zakelijke dienstverleningOver de ZP'er

De ruimte die u nodig heeft, kunnen wij aanbieden. Dat geldt voor de ruimte die u vandaag nodig heeft, maar de mogelijkheid bestaat ook om in de loop van de tijd uit te breiden of in te krimpen. Wij spelen in op de ontwikkeling van uw bedrijf door u in elke fase de juiste oppervlakte aan ruimte aan te bieden.

Ons aanbod van ruimtes is groot, divers, flexibel en compleet.

Groot

We verhuren postadressen, werkplekken en kantoren. De oppervlakte van de kantoren zijn er in diverse groottes, variërend van 20 tot 300 m². De oppervlakten van de bedrijfsruimtes variëren van 50 tot 150 m².

Divers

Samen met u kiezen we de juiste ruimte uit op het mooiste plekje. De ruimtes binnen het verzamelgebouw variëren van een schapruimte in een stelling tot een kantoor met aan drie zijden een grote glazen pui en van een ruime sfeervolle werkplek tot aan een grote bedrijfsruimte met overheaddeur.

Flexibel

De ruimtes zijn afzonderlijk of gecombineerd te huur en indien wenselijk met elkaar te verbinden. Het plaatsen van een extra wand of deur is geen probleem. Indien gewenst is het mogelijk om op een later moment aan te geven dat u wilt uitbreiden of inkrimpen. De huurders die dit van plan zijn binnen het verzamelgebouw geven dit meestal bij ons aan, zodat wij vervolgens tijdig de betreffende personen kunnen informeren over de toekomstige mogelijkheden binnen het pand. Tot slot dragen de korte huurtermijnen bij aan de gewenste flexibiliteit.

Compleet

De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, zonwering, verwarming, 230Volt, data- en telefoonaansluiting en systeemplafond met verlichting. U kunt dus direct intrekken. De meeste kantoren zijn voorzien van airconditioning.

De bedrijfsruimtes zijn voorzien van verlichting, verwarming, 230V en 380V en data- en telefoonaansluiting.

Om het verblijf verder te veraangenamen, worden er allerlei diensten aangeboden waar u de vrije keuze in heeft om daar gebruik van te maken.

Te denken valt hierbij aan coaching-, training- en vergaderruimtes. Telefonie via Voice over IP, maar ook officewerkzaamheden door receptie, etc.etc.


Hét netwerk van zelfstandige professionals
in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Mastermind je mee?

Laat je inspireren door elkaar. Mastermind groepen komen regelmatig samen rondom een ondernemersthema naar keuze. Doe ook mee!

De Leden

Benieuwd naar de slimme, professionele ‘Platform-Z’-parels? Ze profileren zich op de leden-pagina.

Word ook lid!

Platform-Z? Ja, Platform-Z! Daar wil jij bij horen. So let’s boost your business en word ook lid! 

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

Alv met Bbq en bestuurswissel

Onze jaarlijkse ALV bij de Hortus Populus in Bodegraven.

Pubquiz

Pubquiz in het Evertshuis, wie doet er mee?

BBQ

met de ALV

 

Najaarsmarkt

2022

Onze

leden

Matthja

ontvangt

een lintje

Pitchen

Lekker eten

tijdens de

KerstDINCH

Contact

PLATFORM-Z

Bodegraven-Reeuwijk-
Nieuwerbrug-Driebruggen-Waarder

 
06 42 66 50 06

info@platform-z.nl

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

© 2013 - 2024 Platform-Z | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf